1.12.10

Paling Sedap

Jam dah pukul 3 pagi. Gua tak tidur lagi. Apa cerita tidur awal? Bukannya gua orang berkerjaya pun.

Nak dijadikan cerita, sekarang ni baru lepas hujan. Angin sejuk. Dia punya sejuk memang juara sejuk. Boleh sangat kalau setakat nak mohon jadi tuan rumah olimpik musim sejuk.

Tapi gua tengah cari ilham nak update blog. Jadinya gua tak tidur lagi. gua tgok mmber2 gua smua ligat rancak meng' update blog masing2..hikhik best tgok blog2 smua, maafla kalau tak berkesempatan nak memberi komen. neway cerita smua hangat hangat belaka..best2~ gua tumpang gembira.
so gua duduk depan laptop. Menaip. Mata memang padu dia punya rabak. dari apa yang gua lihat rupa2 nya ada jgak yang tak suka tgok gua bekarya cer merepek mrapu meraban... PATAH SELERA~ takpa laah gua tak mengejar populariti.. psanan padu untuk warga2 sekalian..macam nie...Kalau lu rasa rambut pendek itu ensem, tak payah la simpan.kalau lu rasa seluar koyak itu selesa, tak payah la pakai kain pelikat. kalau lu lancar sangat berbahasa sepanyol, lain hari pun boleh sembang bahasa sendiri. kalau lu rasa naik moto dah style, lu beli je helmet untuk si dia. & kalau lu rasa lu tulis blog, lu nampak cool. lu tulis lah blog, tak payah nak private2 wall kasi hidden fb tu ok? jadi diri sendiri. kalau gadis2 nak kita. ambik!. tak NAK sudah.
hidup segan mati tak mau orang cakap.. xkesah ape kan..

dan orang gyle kata plak.. kehilangan otak, anjing pun boleh menari?? betol ke?? aihh~ lu peker la sendiri..mata da nak rabak gyle nie..merepek sudahh..
Banyak sangat perkara yang gua tengah fikir. Berselirat otak. Mahathir pun gua ingat tengah sedap tidur masa ni. peker untuk masa depan.

Tiba-tiba gua dapat satu akal baik punya. Gua baring sepam. Sepam punya sepam punyer sepam....

Peh..!! Kalau gua tahu macam ini dia punya sedap tadi..


Notakaki : Gua sebenarnya sibuk sikit sekarang. Banyak kerja macam orang kerja pegawai.

4 comments:

iDeaLz cRazEe said...

Perggghhhh...ayt mmg kencang..bleh gi jaOh sbenarnye blOg kO ni..siyes aku ckp

tips : ubah cket ape yg ptOt..siyes..gud luck brO... =)

aweysca said...

thanks bro.. ade pker nk bgi mantap lagi..tp apekan daya..cba yg terbaik utk dri.. xD

iDeaLz cRazEe said...

byk kn wat BW..kasi femeskn blOg..mksud aku bg owg knal blog ko..then nnt bru diog slalu msok..ok =)

nyway..url blog aku pon terpakse tuka..huhu

aweysca said...

CILAKAK!!! tuka url beza eee sket je ponnnn... hakhakhak orait dude

Post a Comment